Posted on Leave a comment

Odhod Kloppa je utrdil Mbappejevo prepričanje, glede na 985 in 5 milijonov ni bilo nobenega dvoma.

Prestopni škandal o Mbappeju še vedno vre in je morda bolj sumljiv kot prej, Poceni nogometni dresi Real Madrid kajti Kloppov odhod bo Mbappeja morda naredil bolj samozavestnega, kajti če izbirate med 985 in 5 milijoni, je Mbappe Pei dal odgovor že pred dvema letoma, a mnogi ljudje temu še vedno nočejo verjeti. Celo Real Madrid upa, da bo poskusil še enkrat, toda tisto, kar čaka, je lahko novo razočaranje ali pa ne bo nobenega nadaljevanja za vedno.

To zimsko okno se bliža koncu.Že 1. januarja 2024 se je razširil Mbappejev škandal, da mu je Real Madrid dal 15-dnevni rok, kar je tako imenovani ultimat, ki Mbappeju omogoča, da Interno gledano je očitno, da po 15 dni, Mbappe ni podal nobenega odgovora, Real Madrid pa je tudi ostro zanikal te govorice.Teh 15 dni je bilo videti mirnih.

Plača, ki jo daje Real Madrid, je realna, saj je letna plača 25 milijonov Real Madrida spodnja meja in plača izpred dveh let.Glede tega, ali gre za podpisnino 130 milijonov evrov, se zdi manj pomembno, ker Mba Če se bo Pei pridružil Real Madridu, bo potrebnih pet let in 130 milijonov evrov, kar je le njegov enoletni prihodek v Parizu.Če plača ne bo izpolnjevala Mbappejevih zahtev, potem Mbappe ne bo imel nobenih poslov z Real Madridom.

Seveda, Mbappe ni nikoli odgovoril Real Madridu. Čeprav Real Madrid še vedno čaka, bo njegovo upanje zaman. Pred dnevi je v javnost prišla novica, da je Mbappe od Real Madrida zahteval 70 milijonov letne plače, ker je to njegova letna plača v Parizu. Če se pridruži Real Madridu, potem Mbappe upa, da bo njegova letna plača enaka tisti v Parizu. To pomeni, da je bil Mbappe najprej za denar, zdaj pa za denar in čast, ki sta nepogrešljiva.

Zdi se, da ne moreš imeti svoje torte in je tudi pojesti. Real Madrid mu ne bo dal tako visoke letne plače. To bo porušilo strukturo plač ekipe in otežilo razlago drugim igralcem. Navsezadnje, Mbappe pred dvema letoma izpustil Real Madrid. , tudi če se pridružiš tokrat, ne boš imel preveč dovoljenj.

Morda je za nekatere navijače pridružitev Real Madridu zagotovo najpomembnejša poteza v Mbappejevi karieri, vendar Mbappejeve skrbi niso odveč. Poglejte Hazarda, ki se je predčasno upokojil zaradi poškodb, ali če je pridružitev Real Madridu znižala njegovo letno plačo, a ga ni pripeljala več odličij, tako da mu je Mbappejev korak pustil samo sanje, da je cesarjev sin. To je torej nekaj, o čemer mora Mbappe razmisliti. Navsezadnje je to najpomembnejši prestop ali podaljšanje pogodbe v Mbappejevi karieri.

Dejstva so zelo jasna, Kloppov odhod je okrepil Mbappejevo prepričanje, da je Real Madrid kot 985, Pariz pa klub, ki mu je dal 5 milijonov v gotovini. Ob takšni izbiri se bo marsikdo zagotovo odločil za slednjega, Mbappe pa je po dveh letih izbral oba.

Morda zato, ker se Liverpool zanima za Mbappeja, Otroški Nogometni Dresi Mbappe čuti lastno vrednost, zato ne izključuje odhoda v Liverpool. Še več, lahko ponovi svoje stare trike in izkoristi zanimanje Liverpoola za Mbappeja za dvig Real Madrida. Podpisal je pogodbo z Mbappe, zato je Mbappe zahteval letno plačo 70 milijonov.

Toda zdaj, ko je Klopp odšel, Liverpool nima nobene vrednosti pri privabljanju superzvezdnikov. Tudi Mbappe bo mislil na to in Real Madrid bo prav tako mislil na to. Če bo Klopp še vedno v Liverpoolu, bo imel Real Madrid dolgotrajne strahove, zdaj pa odhaja Da , Real Madrid zagotovo ne bo zvišal plač. Potem ima Mbappe le dve možnosti: podaljšanje pogodbe s Parizom ali podpis z Real Madridom.

Mbappe je okrepil svoje prepričanje. V Parizu so čakali na Mbappeja in Mbappe je tukaj. Razen odličij, ki jih je težje dobiti, ga nič ne dela nesrečnega. Še več, če lahko Pariz osvoji Ligo prvakov, in še vedno pod vodstvom Mbappeja lahko še vedno dominira v evropskem nogometu. Zato je iz trenutne situacije razvidno, da Mbappe ni več isti človek, ki je pred dvema letoma za denar sledil sanjam, da je cesarjev sin. Negotovosti glede podaljšanja pogodbe s Parizom ne bi smelo biti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja