Posted on Leave a comment

Manchester City in Newcastle sta pred današnjo tekmo pokala FA potrdila začetni postavi

Manchester City in Newcastle United sta potrdila začetni postavi pred današnjo četrtfinalno tekmo pokala FA. Na stadionu Etihad se bosta pomerila za uvrstitev v polfinale pokala FA v tej sezoni. Varovanci Pepa Guardiole bodo skušali narediti še en korak naprej pri obrambi trofeje, nogometni dresi ki so jo v prejšnji sezoni osvojili kot drugi del trojnega pokala.

Nosilci pokala FA se bodo morali pomeriti s stranjo Eddieja Howa brez Kevina De Bruyna in Edersona. Pep Guardiola je včeraj medijem sporočil, da bosta zaradi poškodbe izpustila današnjo tekmo. De Bruyne ima trenutno težave z dimljami, zaradi česar bo moral izpustiti tudi mednarodno tekmo z Belgijo, ki bo prihodnji teden. Ederson je zaradi poškodbe stegna, ki jo je staknil prejšnji konec tedna na tekmi z Liverpoolom (1:0), odsoten približno mesec dni.

Pozitivna novica za svetovne prvake je, da je Jack Grealish okreval po poškodbi dimelj. Pep Guardiola je včeraj potrdil, da bo krilni igralec po okrevanju po poškodbi, ki jo je staknil proti Lutonu, del današnje ekipe.

Pep Guardiola je v ekipi, ki je prejšnji konec tedna remizirala z Liverpoolom, nogometni dresi za otroke naredil pet sprememb. Prišli so Ruben Dias, Josko Gvardiol, Mateo Kovačić, Jeremy Doku in Stefan Ortega. Iz ekipe so izstopili Kevin De Bruyne, Ederson, John Stones, Nathan Ake in Julian Alvarez.

Dodaj odgovor